top of page
Hoe Conciente Antwerpen te bereiken? 

Met openbaar vervoer

  • Neem de trein tot Antwerpen – Berchem. Wandel naar de Statiestraat en neem bus 30 ‘Antwerpen Zuid-Borgerhout-Berchem-Zuid’ richting Berchem-Zuid (er is een bus iedere 20 minuten). Afstappen aan de halte Markgravelei-Fransenplaats. Wandel de Pyckestraat in tot aan het kruispunt met de Haantjeslei. Ga rechts de Haantjeslei in en u vindt op nummer 101 de praktijk.

  • Er zijn verschillende bussen die op wandelafstand van de praktijk stoppen. Neem halte Lange Lozannastraat – Ballaerstraat. Neem vervolgens de Ballaerstraat tot aan de eerste straat links (Haantjeslei). Op de linkerzijde vindt u op nummer 101 de praktijk.

  • Er zijn verschillende trams die op wandelafstand van de praktijk stoppen. Meer informatie kan u vinden op de site van De Lijn. (http://www.delijn.be/)

Met de auto vanuit Gent

E 17 richting Antwerpen. Op de ring van Antwerpen neemt u onmiddellijk na de Kennedytunnel afrit 5a ‘Het Zuid’. Blijf vervolgens links aanhouden op de afrit. Op het einde van de afrit gaat u door de Bolivartunnel onder het nieuwe Justitiepaleis. Aan het eerste kruispunt met lichten gaat u onmiddellijk rechts. Neem vervolgens de tweede links, altijd rechtdoor tot aan de Pykestraat links. De eerste rechts is de Haantjeslei en praktijk vindt u op nummer 101

Met de auto vanuit Brussel, Hasselt of Nederland

Neem de ring van Antwerpen richting Gent. Afrit 5a ‘Het Zuid’. Op het einde van de afrit aan lichten naar links (op de linkerzijde passeert u het nieuwe Justitiepaleis). Vervolgens na 200 meter eerste straat rechts (Amerikalei). Voorbij het eerste kruispunt met lichten gaat u onmiddellijk rechts (Belegstraat). Rij vervolgens altijd rechtdoor (passeer Halfmaan-pleintje). De Belegstraat gaat vervolgens over in de Haantjeslei. Op de linkerzijde vindt u op nummer 101 de praktijk.

bottom of page